CEO
Michael-Robert Falk
Es gibt nichts, das mich mehr motiviert, als Menschen zu begeistern und ihnen einen Mehrwert zu bieten.

Kao savetnik kompanije finnovation GmbH, na raspolaganju sam ti holističkim konceptom za sva pitanja koja se tiču tvojih finansija.

Portfelj mojih proizvoda Callback-Service
de
en
ro
Adresa

Judengasse 18 A
96450 Coburg

Moja specijalizacija
Lični zajam
Trenutni račun/kreditna kartica
Finansiranje gradnje
Plemeniti metali
Kapitalne investicije
Penzioni plan
Zaštita dobara
Javno zdravstveno osiguranje
Otkup polisa životnog/rentnog osiguranja
Struja i gas
finovation
holistički

Krug simbolizuje celovitost i jedinstvo i pojašnjava opsežni portfelj proizvoda i usluga kompanije finovation GmbH, kojim želimo da podržimo svoje kupce što svestranije i sveobuhvatnije.

beskonačno

Za nas inovacija znači neprekidan proces koji se sastoji od uvođenja novih proizvoda i konsultatskih pristupa, kao i njihovog stalnog daljeg razvoja i unapređenja. Savetovanje takođe doživljavamo kao beskrajni ciklus sa stalnim prilagođavanjem proizvoda potrebama kupca.

optimalno

Navedeni graf prikazuje funkciju koja doseže svoj vrh. finovation GmbH je sebi postavio cilj da uvek postigne optimum, jer naši klijenti nisu zaslužili manje.

individualno

Stilizovano „f“ predstavlja granu i pokazuje da je individualnost jedna od osnova finovation GmbH. Nudimo prave proizvode i konsultantske pristupe za svakog klijenta.

multilingvalno

Veliki naglasak stavljamo na kvalitativne finansijske i osiguravajuće savetodavne usluge za svaki deo stanovništva u Nemačkoj. Stoga se fokusiramo na klasične pristupe savetodavnom servisu, ali i na višejezične savetodavne usluge i specifičnu podršku kupaca sa stranim korenima, koja je sačinjena od posebno dizajniranih savetodavnih koncepata. Trenutno nudimo konsultantske usluge na nemačkom, engleskom i rumunskom jeziku. Uskoro će uslediti turski, ruski i poljski.

finovation

Kombinujemo sve ove koncepte sa imenom i sloganom: finovation. ‚Äì Finansije sreću inovacije. Na ovaj način, ne samo da ilustrujemo spajanje finansijskih proizvoda i inovacija, već i kroz krajnju tačku pokazujemo da su naša rešenja kompletna i konačna.

finovation GmbH sebe vidi kao finansijsku i osiguravajuću kompaniju - specijalizovanu za višejezično savetovanje i digitalne inovacije. Stoga se fokusiramo na visokokvalitetno finansijsko savetovanje i savetovanje za osiguranje za sve grupe stanovništva u Nemačkoj. Pored klasičnih konsultantskih pristupa, koristimo i višejezične koncepte konsaltinga koji su posebno dizajnirani da služe kupcima sa stranim korenima. Da bismo dugoročno ekonomično i bez kompromisa ispunili naše kvalitativne zahteve, oslanjamo se na savremena digitalna rešenja. Pored uspostavljenog softvera, posebno se fokusiramo na interni razvoj, koji će povećati efikasnost u različitim oblastima kompanije, kao i imidž u javnosti kroz inovativne pristupe.

Portfelj mojih proizvoda
Lični kredit

Ostvari svoje snove

Bez obzira da li želiš da ispuniš želju ili si iznenada suočen/a sa neočekivanim troškovima - lični zajam pruža ti likvidnost. Uporedi sada i pronađi pravu ponudu sa najboljim uslovima za tebe.

Uporedi sada
Top uslovi
Žiro račun

Bez obzira na to da li je u pitanju bezgotovinska platna lista, žiro kartica ili internet i mobilno bankarstvo - tekući račun nudi ti mnoge prednosti. A kod nas čak i besplatno!

Uporedi sada
Top uslovi
Kreditna kartica

Sigurno naručivanje putem interneta ili beskontaktno plaćanje u prodavnicama? Nema problema sa kreditnom karticom! Bilo premium ili besplatno - mi imamo pravu stvar!

Uporedi sada
Top uslovi
Javno zdravstveno osiguranje

Bez obzira na vaše finansijske prilike, GKV nudi sveobuhvatne i ujednačene beneficije. Prebacite se odmah i ostvarite izdašan bonus.

Uporedi sada
Uređivanje zahteva za povratni poziv
Da li bi želeo besplatnu inicijalnu konsultaciju?

Tvoje podatke obrađivaćemo u skladu sa našom politikom privatnosti i kontaktiraćemo te samo u zahtevanu svrhu.