CEO
Michael-Robert Falk
Es gibt nichts, das mich mehr motiviert, als Menschen zu begeistern und ihnen einen Mehrwert zu bieten.

În calitate de consultant al firmei finovation GmbH, iți stau la dispoziție cu un concept holistic pentru toate întrebările legate de finanțele tale.

Portofoliul meu de produse Callback-Service
de
en
ro
Adresă

Judengasse 18 A
96450 Coburg

Specializarea mea
Credit pentru nevoi personale
Cont curent / card de credit
Împrumut imobiliar
Metale prețioase
Investiție de capital
Plan de pensionare
Protecția bunurilor
Asigurări de sănătate de stat
Răscumpărarea asigurării de viață / anuitate
Curent si gaz
finovation
Holistic

Cercul simbolizează întregul și unitatea, evidențiind portofoliul larg de produse și servicii ale firmei finovation GmbH, prin intermediul cărora dorim să le fim alături clienților noștri într-un mod cât mai versatil și cuprinzător posibil.

Infinit

Inovația înseamnă pentru noi un proces fără sfârșit, compus din introducerea de noi produse și metode de consiliere, cât și din dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a acestora. De asemenea, considerăm însăși consilierea un ciclu nelimitat, care adaptează constant produsele la nevoile clienților.

Optim

Graficul indicat evidențiază atingerea apogeului. Firma finovation GmbH și-a stabilit ca obiectiv obținerea permanentâ a soluțiilor optime, întrucât clienții noștri nu merită mai puțin.

Individual

Litera „f“ stilizată reprezintă o bifurcație, și sublinează faptul că individualitatea este un pilon de bază al finovation GmbH. Noi oferim fiecărui client produsele, respectiv consilierea potrivite.

Multilingv

Ne dorim o consiliere financiară la cel mai înalt nivel pentru toate categoriile de populație din Germania. Pentru aceasta, punem accentul nu doar pe consiliere clasică, ci și pe concepte de consiliere multilingve și destinate clienților cu rădăcini externe. Actualmente oferim consiliere in limbile germană, engleză și română. În curând vor urma limbile turcă, rusă și poloneză.

finovation

Toate aceste concepte le reunim printr-un nume și un slogan: finovation. – finanțele întâlnesc inovația. Astfel ilustrăm nu doar fuziunea între produsele financiare și inovație, ci arătăm, în concluzie, că soluțiile noastre sunt complete și exclusive.

finovation GmbH se consideră o companie de finanțe și asigurări - specializată în consultanță multilingvă și inovații digitale. Prin urmare, ne concentrăm pe consultanță financiară și pe asigurări de înaltă calitate pentru toate grupurile de populație din Germania. În plus față de abordările clasice de consultanță, folosim și concepte de consultanță multilingvă, concepute special pentru a servi clienților straini. Pentru a ne îndeplini cerințele calitativ din punct de vedere economic și fără compromisuri pe termen lung, ne bazăm pe soluții digitale moderne. În plus față de software-ul stabilit, ne concentrăm în special pe dezvoltările interne, care vor spori eficiența în diferite domenii ale companiei, precum și imaginea publică prin abordări inovatoare.

Portofoliul meu de produse
Credit pentru nevoi personale

Îndeplinește-ți visele

Indiferent dacă dorești să iți îndeplinești o dorință sau te confrunți brusc cu costuri neașteptate - un împrumut personal îți oferă lichiditate. Compară acum si găsește-ți oferta potrivită cu cele mai bune condiții pentru tine

Compară acum
Condiții de top
Cont curent

Fie că sunt salarii fără numerar, Griocard sau servicii bancare online și mobile - contul curent iți oferă multe avantaje. Cu noi ai acces la acestea chiar și gratuit!

Compară acum
Conditii de top
Card de credit

Dorești sa comanzi în siguranță pe Internet sau să faci plătiți fără contact în magazin? Nicio problemă cu un card de credit! Fie premium sau gratuit - avem ceea ce trebuie!

Compară acum
Conditii de top
Asigurări de sănătate de stat

Indiferent de circumstanțele tale financiare, asigurarea de sănătate de stat oferă beneficii complete și standardizate. Schimbă acum și primești un bonus generos.

Compară acum
Programați un apel telefonic
Ți-ai dori o consultanța financiara gratuită?

Își vom procesa datele în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și te vom contacta numai în scopul solicitat.